Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Sociala medier

Rätt närvaro i sociala medier kan stärka ditt varumärke och öka din kundlojalitet. Många företag har insett nyttan i att finnas tillgänglig på sociala medier, men för att lyckas sticka ut från mängden i informationsflödet och nå uppskattning krävs planering. Ditt budskap, ditt bildval och din tajming måste vara rätt. 

Vi arbetar både strategiskt och kreativt med sociala medier. Från att ta fram strategier för content marketing till att producera innehåll för dina kanaler. Först och främst kartlägger vi din närvaro för att planera hur vi ska arbeta med den. Ofta ger dina verksamhetsmål och din målgrupp en bra indikation på vilken slags tonalitet du bör ha när du kommunicerar. Om du arbetar inom finans bör du vara förtroendeingivande och transparant. Om du bedriver en e-handel för barnkläder bör du vara lekfull och humoristisk. Att forma målgruppsanpassade budskap som riktar sig till rätt publik är en nyckel till framgång. Att veta vilken slags information som är lämplig i respektive kanal är en annan. Vår copywriter/social media-strategist hjälper dig med hur du ska tänka och agera för att lyckas med ditt företags närvaro online.

Använd dina sociala medier för att interagera med dina kunder. Hela poängen med sociala nätverk är att socialisera med andra. Genom att hålla dina flöden uppdaterade med relevant information kan du marknadsföra ditt företag och nå nya och kunder. Dina följare lär känna dig och du lär känna dem, vilket stärker förtroendet för dig och ditt varumärke.