ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

Mätbara resultat med SEM och digital marknadsföring

 

Vi på Great vet hur man arbetar med digitala verktyg, kanaler och metoder för att lyckas med sin marknadsföring online. Med rätt kompetens hjälper vi dig hela vägen från planering till utförande, rapportering och uppföljning. Allt för att ditt företag ska nå de resultat du vill. 

Processen med digital marknadsföring börjar med att vi går igenom ditt företags mål och sätter upp en plan tillsammans med dig. Beroende på vad det är du som kund efterfrågar skapar vi enstaka annonser eller omfattande kampanjer för sociala medier och Google AdWords. Därefter mäter, analyserar och förbättrar vi dina resultat.

Genom att arbeta med löpande analys kan vi ta reda på hur dina kunders beteende ser ut och vad det är som leder till resultat för just dig. Vi definierar din målgrupp, kartlägger dina styrkor och tar hänsyn till externa faktorer som påverkar ditt företag. Vi analyserar också dina konkurrenter och din nuvarande trafik. Vår Google AdWords-certifierade SEM-specialist vet allt om sökmotorannonsering och sökord. Vår Copywriter/Social media-strategist hjälper till med att välja relevanta kanaler och producera rätt innehåll.

Vi skapar en bra kundresa, från annons till avslutad affär.
Vi gör din digitala marknadsföring Great.  

 

För mer information fyll i formuläret nedan