Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Hosting

Det krävs ingen tredje part för att din hemsida ska publiceras. Vi tar hand om driften av din hemsida och dina domäner genom att låta dem ligga i tryggt förvar på våra servrar. Vi erbjuder säkra villkor och tar ett helhetsansvar så att du slipper oroa dig.

Utöver hosting hjälper vi dig även med teknisk support och underhåll. Våra webbhotell är konfigurerade för att på ett optimalt och säkert sätt kunna hosta de lösningar vi utformar. Oavsett om det gäller en enkel hemsida eller en e-handel. Våra servrar står i en serverhall i Lund, nära till hands om vi skulle behöva uppgradera eller byta något. Beroende på din lösnings behov hyr du in dig på antingen en delad webbserver eller en dedikerad server. Våra egna tekniker driftar servrarna och ser till att de möter de krav du har.

Din webbplats sköts av kompetenta personer. Vi har arbetat med hemsidor, hosting och support så länge det har funnits datorer. Därför kan du som kund lita på oss och känna dig trygg med att ditt företags lösning är i rätt händer.