Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Digital marknadsföring

Att synas för sökmotorer och potentiella kunder i digitala kanaler blir allt viktigare. Vi spenderar allt mer tid online och använder oss dagligen av sökmotorer och sociala medier för att få tillgång till information. Därför är det viktigt för företag att möta sin målgrupp där de befinner sig. Syftet med digital marknadsföring är att få kunder närmare ett köp och locka dem till en hemsida. 

Vi arbetar både med SEM och sociala medier. Till skillnad från traditionell marknadsföring omfattar digital marknadsföring arbete med digitala verktyg, kanaler och metoder. Vi har rätt kompetens, oavsett om det är fler klick till din webbsida eller en ökad kundlojalitet du vill ha hjälp med. Vår SEM-specialist har stor kunskap inom sökmotor-annonsering och marknadsföring online. Genom att arbeta med sökord, länkning och rätt slags innehåll gör vi dig synlig för sökmotorer. Vår Copywriter/Social media-strategist vet hur man skriver ihop målgruppsanpassade reklambudskap för marknadsföring i sociala medier. Med rätt tonalitet, bildval och emojis hjälper vi dig nå dina kunder.  

För att bli framgångsrik gäller det att veta var, när och hur du ska marknadsföra dig. Viss information lämpar sig på Facebook, en annan på Instagram och en tredje på LinkedIn. E-postmarknadsföring kan också vara effektivt, för att nå ut till en stor mängd kunder. Vid fördelning och spridning av din kampanj eller annons är det alltså bra att tänka taktisk. Vi ser till att din marknadsföring hanteras på rätt sätt så att du når det resultat du önskar.