Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Trycksaker

Trycksaker handlar inte bara om design, utan också om metod och material. Ditt företags grafiska identitet ska passa många användningsområden och situationer, där olika materialval lämpar sig olika bra. I vissa fall är det viktigt att ditt tryck blir bra på ett visitkort. I andra fall att det trycks på miljövänligt papper. Därför krävs det kunskap om färg och form, men också om material och utförande.

Vi skapar tryck för alla tillfällen och behov. Först och främst tar vi fram en grafisk profil och logotyp som återspeglar ditt företag på rätt sätt. I designfasen är det viktigt att utforma profilen på ett sätt som gör den anpassningsbar. Den ska fungera digitalt såväl som för tryck och gå att användas för olika sorters material och format. Våra designers har mångårig erfarenhet av originalarbete för kontorstryck, marknadsföringsmaterial, mässa & event och butiker. Vi hjälper dig med allt från små visitkort till stora fasadvepor.

Trycksaker måste skapas på rätt sätt. Det räcker inte med att ha en lyckad logotyp och grafisk profil. Om den trycks på fel material eller med fel metod kan ditt bolag uppfattas som oprofessionellt och inte nå ut med rätt budskap. Hos oss kan du som beställare känna dig trygg och lita på att vi levererar tryck med hög kvalité som är färdigt för användning. Tillsammans med vår samarbetspartner tar vi helhetsansvar från produktionsmetod till slutprodukt.