ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

logotyp & grafisk profil

Den grafiska profilen spelar en avgörande roll i företags sätt att synas. Den ska vara intresseväckande, förmedla rätt budskap och ha hög igenkänningsfaktor. Vi ser till helheten så att ditt företags uttryck ger mottagaren rätt intryck. Med det sagt handlar vårt arbete inte bara om design, utan också om att förstå din verksamhet och kunna framhäva det du står för – i din profil.

Arbetsprocessen med den grafiska profilen startar alltid med dig. Oavsett om du har en tidigare profil som ska uppdateras eller har ett nystartat företag som behöver hjälp att profileras vill vi lära känna dig. Därför går vi alltid igenom tankar, förväntningar och eventuella önskemål tillsammans vid projektets start. Genom att fylla i dynamiska motpoler skapar vi en grund att utgå ifrån. Metoden används för att ta reda på hur din verksamhet ska uttrycka sig visuellt. Exempelvis om din profil ska vara formell eller lekfull, traditionell eller trendig. Härefter påbörjar vi arbetet med idéutveckling och design av ditt företags grafiska identitet.

En lyckad logga kan kännas igen på långt avstånd, en grafisk profil vid första anblick. Vi ser till att färgton och typsnitt samverkar och tillsammans med logotypen bildar en sammanhängande profil som representerar ditt bolag väl. Mottagaren ska veta vem som är avsändaren, genom att enbart se delar av din profil. Detta är någonting som våra designers har stor kunskap om. Vi vet hur man bäddar in ett budskap och en historia i en grafisk profil.