Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

E-handel

Handeln på internet ökar ständigt, försäljningstjänster likaså. Allt fler konsumenter väljer att använda sig av datorer, surfplattor och mobiler när de handlar. Att bedriva en e-handel för försäljning av produkter, tjänster eller information online kan därför vara oerhört effektivt. Genom att finnas tillgänglig online kan du höja både din service och din försäljning.

Vi tar fram e-handelslösningar för dina specifika behov. Efter att vi stämt av vad det är för slags näthandel du önskar kommer vi gemensamt fram till vilken slags design och funktion den ska ha. Beroende på hur du vill arbeta med din försäljning skapar vi nätauktioner eller nätbutiker. I vissa fall är det en enkel sökfunktion som ska stå i fokus, i andra fall dina erbjudanden av produkter eller tjänster. Oavsett vad det är du vill sälja ser vi till att skapa en webbstruktur som får dina kunder närmare ett köp. Allt för att dina kunder ska kunna hitta, jämföra, handla och betala dina produkter snabbt och enkelt. Vårt publiceringsverktyg ger dig möjlighet att uppdatera sidans design och innehåll på egen hand. Dessutom skapar vi en struktur som ökar förutsättningarna för en smidig marknadsföring, där du får verktyg att analysera dina resultat. Självklar ger vi dig även rådgivning och förslag angående säkra betalnings- och fraktsätt.

E-handel är inte bara bekvämt för dina kunder, utan också för dig. Fördelarna med att bedriva en e-handel är många. Du kan anpassa dina öppettider, hålla koll på dina varor, erbjuda ett större utbud än i en fysisk butik, låta dina kunder slippa stå i kö och inkludera fler konsumenter. Vi utvecklar din e-handel till att vara responsiv och mobilanpassad, för att tilltala alla besökare oavsett enhet.