ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great
your party is about to start

Signbud

event & bokningssida

  • hemsida
  • design
Signbud är en webbplats skapad för mindre företag och privatpersoner som önskar ett smidigt sätt att ge ut biljetter till sina event. Grundtanken var att skapa en samlingsplats för människor som är intresserade av olika händelser, möten och upplevelser runt om i landet. Resultatet blev en responsivt designad och användarvänlig hemsida som gör det möjligt för användaren att skapa olika typer av event. De kan också välja utseende på sina eventsidor efter sin personliga smak. Hemsidan utformades med både eventskapare och eventdeltagare i åtanke, för att vara enkel att gå med i och köpa biljetter.
  • hemsida
  • design
Dynamiska motpoler
formell
lekfull
lågt pris
högt pris
analog
digital
vardaglig
extravagant
traditionell
trendig
enkel
komplex
försiktig
framkant
rationell
emotionell

skapa event


När användaren har skapat sitt konto går det att göra event samt ange namn, tid, plats och annan viktig information. Det finns också en inställning som bestämmer om eventet ska vara publikt eller privat. Om det görs privat måste en länk skickas till eventdeltagarna. Om det görs publikt har alla möjlighet att köpa biljetter. I detta steg tillges eventet också en kategori, med valmöjligheterna fest, teater, sport, musik, utbildning eller möte. Kategoriseringen underlättar sorteringen av alla händelser för den som besöker sidan.

customize


Det går att göra om designen på ens event. Alla bilder är utbytbara och informationen kan skrivas efter eget tycke. Utöver detta finns en karta med en markör som visar var eventet kommer äga rum, med möjlighet att placera kartnålen på rätt plats och adress.

biljetter


För att förenkla sökningen och försäljningen av eventbiljetter runt om i landet kan användare av Signbud fylla i relevant biljettinformation. Användaren kan ge biljetten ett namn, ange hur mycket den kostar och vilka uppgifter köparen måste fylla i. Det går också att tillgängliggöra biljetter via en kod som getts ut av arrangören, vilket gör det möjligt att skapa fribiljetter till sitt evenemang.

Mer nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Till portfolion
Okej, ni har övertygat mig. Let's do this!
Nu kör vi!