ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great
get a grip and make a change

Grip Energy

energidryck

  • design
  • hemsida
Grip Energy producerar och säljer energidrycker av högsta kvalitet, som ger god energi på lång sikt. Bolaget är inte bara medvetna om kunden utan också utsatta och mindre priviligierade och investerar därför all nettovinst i välgörenhetsprojekt. Vårt uppdrag var att ta fram en grafisk profil men också ett helhetskoncept med namn, förpackningar, hemsida, annonser och material för digital marknadsföring. Resultatet blev ett modernt koncept där företagets humanitära fokus och värdegrund återspeglas. Den knutna näven med vingar symboliserar styrka, men också kampen för människors lika värde. Våra slagkraftiga taglines Get a grip, Think radical och Make a change utformades för att på ett snabbt och enkelt sätt kommunicera Grip Energys budskap och fungera för all slags marknadsföring.
  • design
  • hemsida
Dynamiska motpoler
formell
lekfull
lågt pris
högt pris
analog
digital
vardaglig
extravagant
traditionell
trendig
enkel
komplex
försiktig
framkant
rationell
emotionell

grip movement


Ur konceptet vi tog fram för Grip Energy skapades Grip movement, ett intiativ av företagets PR-manager. Grip movement handlar om ett nytt sätt att agera och engagera sig kring välgörenhet, där personer kan välja ett välgörenhetsprojekt som Grip Energy ska stödja. För att medverka går man in på företagets hemsida och röstar på sitt favoritprojekt. Därmed kan vem som helst vara med i revolutionen för att förändra världen till det bättre.

Mer nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Till portfolion
Okej, ni har övertygat mig. Let's do this!
Nu kör vi!