Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Foto

Digitala bilder är en viktig del i vår tids sätt att kommunicera. De förekommer i all sorts marknadsföring och används för att framhäva och förstärka budskap. Vi tar fram bildmaterial som passar ditt företag och dina önskemål. Oavsett om det gäller professionella porträtt- och kontorsbilder eller kreativa bilder för digital marknadsföring och sociala medier. 

Vi skapar bilder för alla användningsområden. Vårt arbete med foto ser olika ut, beroende på vad det är du som kund efterfrågar. Först och främst stämmer vi av vad dina bilder ska användas till. Därefter lägger vi upp en plan för fotografering och bildbehandling. Om du vill ha bilder för en reklamkampanj ser upplägget ut på ett sätt, där vår Art Director och Copywriter är inblandade. Det kan handla om att iscensätta en situation och med hjälp av ett foto förmedla en känsla. Om du önskar professionella porträttbilder ser arbetsprocessen ut på ett annat sätt. Vår fotograf är specialiserad både på kommersiella och dokumentära bilder och vet hur man fångar personer, situationer och miljöer på rätt sätt. 

När bilderna är tagna erbjuder vi bildbehandling och redigering. Vi arbetar med professionell utrustning och marknadens bästa program för digital bildbehandling. Därför kan du som beställare lita på att vi levererar högkvalitativa bilder med rätt ljussättning, beskärning och upplösning.