ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great
with love and respect for each other

Pride

Malmö 2015

  • hemsida
  • design
Malmö Pride är en ideell förening som förvaltar och utvecklar den årligt återkommande Pridefestivalen. Inför festivalen 2015 fick vi äran att ta fram en hel grafisk manual för Malmö Prides visuella kommunikation. Arbetet gjordes pro-bono och i samarbete med RFSL. Resultatet blev en ungdomlig och lekfull profil i Prides regnbågsfärger. Vi presenterade allt från festivalens huvudsymbol – ett stiliserat hjärta, till hemsida, tagline och trycksaker i form av broschyrer, kondomförpackgningar och flyers. Utöver det designade vi också stora vepor som hängdes upp vid Folkets park och Scandic hotell i Malmö, samt folieringar till Öresundstågen.
  • hemsida
  • design
Dynamiska motpoler
formell
lekfull
lågt pris
högt pris
analog
digital
vardaglig
extravagant
traditionell
trendig
enkel
komplex
försiktig
framkant
rationell
emotionell

come together


Vår tagline Come Together utformades för att få alla att känna sig välkomna, oavsett läggning och identitet. Uttrycket att komma samman användes även för att stärka samarbetet med Köpenhamn Pride och länka samman besökare från de båda städerna.

Mer nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Till portfolion
Okej, ni har övertygat mig. Let's do this!
Nu kör vi!