ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

work @ great

Hos oss hittar du utvecklare, designers, ux:are, copywriters, marknadsförare och projektledare; alla samlade under ett och samma tak. Vi arbetar i projektform och alltid tillsammans. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

Vi som jobbar på great är tekniska utvecklare, kreativa designers, strategiska ux:are, skickliga copywriters, resultatinriktade marknadsförare och drivna projektledare. Visst, ljudnivån kan bli rätt hög ibland. Speciellt på fredagar. Men vi trivs bra i ett öppet arbetsklimat, där alla får sin röst hörd. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

PHP-programmerare / webbutvecklare

Erfaren webbutvecklare med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du värderar kundrelationer högt och är ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att arbeta med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt.  

Dina kunskaper 

 • PHP-programmering 
 • MySQL 
 • HTML 
 • CSS 
 • Javascript (jquery) 
 • Ajax 
 • XML 
 • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö och ha erfarenhet av webbutveckling. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se 

 

Maila ansökan

Projektledare med kundansvar

Driven projektledare med koll på kundresan sökes!

Om dig
Är du en person som tycker om att få saker gjorda? Bra. Gillar du även att styra och bestämma? Grymt. Då är du förmodligen expert på att planera upp din tid och projektleda ditt liv. En fråga till. Är du sugen på en utmaning? Vi på Great söker en projektledare som är engagerad och drivande i kund- och projektprocessen.

Vi kräver inte att du är någon slags supermänniska som är vaken dygnet runt. Du får gärna ta livet med en klackspark, så länge du tar ansvar för kunden och för affären. Kunskap av B2B-försäljning är ett krav och att ha jobbat med webb, design eller marknadsföring är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete på byrå är plus i kanten, men viktigast av allt är att du känner dig hemma bland pingisbord, datorer och sköna citat som innehåller ordet ”Great”.

Ditt nya arbete
Som projektledare med kundansvar kommer du ansvara för att driva försäljningen av våra tjänster och processen av våra projekt framåt. Du kommer arbeta aktivt med nya och befintliga kunder och bygga starka relationer. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att identifiera behov och förklara för företag hur de kan dra nytta av våra tjänster. Därför är det viktigt att du är insatt i hur man arbetar i och hanterar projekt. Vi ser gärna att du är kreativt lagd och full av Great idéer.

Dina kunskaper  

 • B2B försäljning
 • Att utveckla och driva försäljningsmål
 • Goda kunskaper i svenska & engelska (tal och skrift)
 • Erfarenhet av arbete med försäljning eller marknadsföring
 • Datorvana

Vad erbjuder vi? 
En hög fast lön + rörlig ersättning. Du får en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till salesjobs@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på salesjob@greatagency.se

 

Maila ansökan!

Key Account Manager

Om dig
Är du en social person som tycker om att snacka? Bra. Är du duktig på att göra affärer och att driva processer? Grymt. Då är du förmodligen en stjärna när det kommer till försäljning. En fråga till. Är du sugen på en utmaning? Vi på Great söker nämligen en Key Accound Manager till vårt team. Kanske är det du. 

Vi kräver inte att du har rest jorden runt eller varit chef på något häftigt bolag tidigare i ditt liv. Kunskap av B2B-försäljning är absolut en fördel och arbete med försäljning på en byrå är meriterande, men viktigast av allt är att du känner dig hemma bland oss på great och i vår säljorganisation. Här är det högt i tak och nära till skratt. Våra säljare är kända för sitt personliga engagemang och sitt genuina intresse för försäljning. Detta vill vi också se hos dig. 

Ditt nya arbete
Som Key Account Manager kommer du ansvara för att driva försäljningen av våra tjänster och processen av våra projekt framåt. Du kommer att arbeta aktivt med nya och befintliga kunder och bygga starka relationer. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att identifiera behov och förklara för företag hur de kan dra nytta av våra tjänster. Därför är det viktigt att du är insatt i hur man arbetar i och hanterar projekt, men också att du har glimten i ögat. Vi ser gärna att du är kreativt lagd och full av Great idéer.

Dina kunskaper  
- B2B försäljning
- Att utveckla och driva försäljningsmål
- Goda kunskaper i svenska & engelska (tal och skrift)
- Erfarenhet av arbete med försäljning eller marknadsföring

Vad erbjuder vi? 
En hög fast lön + rörlig ersättning. Du får en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till salesjobs@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på salesjob@greatagency.se