Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Jobba hos oss!

Vår mångsidiga erfarenhet har tagit oss långt men vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan bidra med insikt och kunskap. Tveka inte att höra av dig om du skulle passa Great, eller föreslå en mötestid så pratas vi vid!

Vår mångsidiga erfarenhet har tagit oss långt men vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan bidra med insikt och kunskap. Tveka inte att höra av dig om du skulle passa Great, eller föreslå en mötestid så pratas vi vid! 

PHP-programmerare / webbutvecklare

Erfaren webbutvecklare med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du värderar kundrelationer högt och är ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att arbeta med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt.  

Dina kunskaper 

 •  PHP-programmering 
 • MySQL 
 • HTML 
 • CSS 
 • Javascript (jquery) 
 • Ajax 
 • XML 
 • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö och ha erfarenhet av webbutveckling. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta VD Magnus Marvéus på 040 - 608 66 61 eller magnus@greatagency.se 

 

Maila ansökan

Key Account Manager

Driven och lösningsorienterad Key Account Manager sökes!

Om dig
Vi söker dig som är motiverad, engagerad och drivande i säljprocessen. Våra säljare vågar ta plats och bidrar med god stämning i såväl kundmöten som på eftermiddags-fikat. Att vara utåtriktad och kommunikativ är ett krav, men du ska också vara en god lyssnare som skapar förtroende hos kunden. Med andra ord får du gärna passa in på beskrivningen socialt geni, men allra viktigast är såklart att du är dig själv. Och gillar försäljning. Och vill hjälpa oss att växa. 

Ditt nya arbete
Som Key Account Manager kommer du ansvara för att driva försäljningen av våra tjänster. Du kommer arbeta aktivt för att etablera kontakt med nya kunder och bygga starka kundrelationer. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att identifiera behov och förklara för företag hur de kan dra nytta av våra tjänster. Som KAM spelar du en avgörande roll från projektets början till slut.  

Dina kunskaper  

 • B2B försäljning
 • Att utveckla och driva försäljningsmål
 • Goda kunskaper i svenska & engelska (tal och skrift)
 • Erfarenhet av arbete med försäljning eller marknadsföring
 • Datorvana


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med marknadsföring eller försäljning. Att ha jobbat med webb eller design är meriterande, men inget krav. Du ska ha kunskap inom B2B-försäljning och precis som vi, ska du gilla Great resultat.

Vad erbjuder vi? 
En hög fast lön + rörlig ersättning

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till salesjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta VD Magnus Marvéus på 040 - 608 66 61 eller magnus@greatagency.se 

 

Maila ansökan!

Digital marknadsförare / SEM-specialist

Engagerad och resultatinriktad SEM-expert sökes!

Om dig
Vi söker dig som är engagerad och resultatinriktad och som har
superkoll på digital marknadsföring. Du är van att arbeta med olika plattformar och verktyg och är en fena på att identifiera och lösa problem. Att vara utåtriktad och kommunikativ är en fördel när man arbetar i ett team, men du ska också ha teknisk förmåga att analysera, rapportera och följa upp våra kunders marknadsföringsmål. Och precis som vi, ska du gilla Great resultat!

Ditt nya arbete
Som SEM-specialist hos oss kommer du arbeta med våra befintliga och nya kunders digitala marknadsföring, bland annat genom sökordsanalys och konverteringsoptimering. Din uppgift är att upprätthålla en bra förståelse för kundernas affärsmål och därigenom planera, utveckla, analysera, följa upp och förbättra kundernas sökannonsering. Rollen innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker i det digitala landskapet.

Dina kunskaper:

 • Kunskap och erfarenhet av SEO, SMA och SEM
 • Stor vana av Excel (med förmåga att kunna analysera och läsa data)
 • Erfarenhet av att jobba med Google AdWords och Google Analytics
 • Goda språkkunskaper i svenska & engelska (tal och skrift)
 • Erfarenhet av att bygga kampanjer och annonsera i sociala medier 


Du ska ha minst två års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och sökannonsering och känna dig hemma i att jobba med Google Analytics och AdWords. Tidigare erfarenhet av arbete med marknadsföring på sociala medier såsom Facebook, Instagram och LinkedIn är meriterande. Att ha jobbat med Google AdWords och Excel är ett krav. Är du dessutom Google AdWords-certifierad får du plus i kanten!  

Vad erbjuder vi? 
En hög fast lön 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka CV och personligt brev inklusive lönekrav till sem@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Magnus Marvéus 040 - 608 66 61 magnus@greatagency.se 

Maila ansökan!