ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

work @ great

Hos oss hittar du utvecklare, designers, ux:are, copywriters, marknadsförare och projektledare; alla samlade under ett och samma tak. Vi arbetar i projektform och alltid tillsammans. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

Vi som jobbar på great är tekniska utvecklare, kreativa designers, strategiska ux:are, skickliga copywriters, resultatinriktade marknadsförare och drivna projektledare. Visst, ljudnivån kan bli rätt hög ibland. Speciellt på fredagar. Men vi trivs bra i ett öppet arbetsklimat, där alla får sin röst hörd. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

Creative Director

Engagerad ledare med hands-on ansvar för vårt kreativa team sökes!

Om dig
Är du en engagerad person med kunskap och vilja att driva ett team? Bankar ditt hjärta dessutom lite extra för design, branding och marknadsföring? Då kanske vi ska sluta leta nu. Vi söker en Creative Director som är taggad till tänderna på att leda, utveckla och optimera vårt kreativa team. Är du rätt för oss?

I vår ateljé arbetar ett dynamiskt gäng designers, front-end-utvecklare, copywriters och marknadsförare. Vi är alla olika varandra, men en sak har vi gemensamt: vi tycker att det vi jobbar med är sjukt kul. Det ska du också göra. 

Du ska vara tydlig, strukturerad och stabil. Kunna styra och ställa men samtidigt vara inkännande och observant. Att du är kreativ, innovativ och nyfiken ser vi som en självklarhet, för här kommer du att jobba nära teamet och arbetsleda personer med olika kompetens. 

Erfarenhet inom webb och design är ett krav. Du ska ha förståelse (och passion!) för det vi jobbar med. Dessutom bör du vara mångsidig och kunna axla olika roller som ”energisk idéspruta”, ”inspirerande coach” och ”ordningsam projektledare”.

Ditt nya arbete
Du kommer ansvara för att leda och organisera vårt kreativa team i avdelningen ateljén. Teamet består av AD, front-end-utvecklare, designers, copywriter och marknadsförare. Din uppgift är att göra processen från uppstart till slutleverans smidig och att arbetsleda och inspirera medarbetarna på vägen. Som CD kommer du att representera ateljén både internt och externt och fungera som en länk mellan vårt kreativa team och våra andra avdelningar (backend-utveckling och säljorganisation).

Dina erfarenheter
- Bakgrund som CD/AD eller projektledare
- Arbetsleda olika roller
- Införsäljningsarbete
- Leda workshops
- Arbete med stora projekt & kunder
- Flytande svenska & engelska (tal och skrift)

Dina kunskaper
- Design
- Frontend-utveckling (stort+!)
- Marknadsföring
- Copy
- Reklam
- Goda kunskaper i Adobe-programmen

Meriterande kunskaper
- Arbete med PR
- Reklamkampanjer
- Arbete med marknadsplaner åt kund
- Gedigen branscherfarenhet

Vad erbjuder vi? 
Fast lön. Dessutom får du en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans bästa läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Vi vill se referenser och portfolio. Skicka ditt CV och personliga brev till puia.shamsossadati@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss!

Maila ansökan!

PHP-programmerare / Webbutvecklare

Erfaren webbutvecklare med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du värderar kundrelationer högt och är ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att arbeta med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt.  

Dina kunskaper 

  • PHP-programmering 
  • MySQL 
  • HTML 
  • CSS 
  • Javascript (jquery) 
  • Ajax 
  • XML 
  • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö och ha erfarenhet av webbutveckling. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se 

 

Maila ansökan!

Account Manager

Ansvarstagande affärsutvecklare med koll på kunden sökes!

Om dig
Är du en social person som tycker om att snacka? Bra. Ser du lösningar där andra ser problem? Grymt. Då är du förmodligen en stjärna när det kommer till att göra affärer. En fråga till. Gillar du att utmanas? Vi på Great söker nämligen en Account Manager till vårt team. Kanske är det du. 

Vi kräver inte att du är någon slags supermänniska som är vaken dygnet runt och ständigt är stand-by. Du får gärna ta livet med en klackspark, så länge du tar ansvar för kunden och för affären. Vinnarmentalitet, nyfikenhet och kreativitet är personlighetsdrag som alla våra säljare har gemensamt. Vi vågar utmana och vill ständigt utmanas själva. Vi är rastlösa och alltid redo - för det vi arbetar med är så jäkla kul. Helt ärligt. 

Kunskap av B2B-försäljning är ett krav och att ha jobbat med webb, design eller marknadsföring är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete på byrå är plus i kanten, men viktigast av allt är att du känner dig hemma bland pingisbord, datorer och sköna citat som innehåller ordet ”great”.

Ditt nya arbete
Som Account Manager förväntas du förvärva nya kunder, men också utveckla befintliga. Du kommer ansvara för att driva försäljningen av våra tjänster och processen av våra projekt framåt. Egentligen handlar det om att vrida och vända på saker, formulera idéer, bygga förtroende och att vara bekväm utanför din comfortzone. Vi vill att alla våra kunder ska lyckas. Därför kommer ditt arbete till stor del handla om att identifiera problem och applicera lösningar. Alltid med glimten i ögat och med ditt mindset inställt på kundnytta och affärsutveckling.

Dina kunskaper och erfarenheter 
- Utveckla affärer och bygga kundrelationer
- B2B-försäljning, gärna inom media eller marknadsföring
- Samarbeta i ett team och arbeta på egen hand
- Flytande svenska & engelska (tal och skrift)

Vad erbjuder vi? 
Fast lön + provision. Du får en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans bästa läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev till salesjobs@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på salesjob@greatagency.se

Maila ansökan!