ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

work @ great

Hos oss hittar du utvecklare, designers, ux:are, copywriters, marknadsförare och projektledare; alla samlade under ett och samma tak. Vi arbetar i projektform och alltid tillsammans. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

Vi som jobbar på great är tekniska utvecklare, kreativa designers, strategiska ux:are, skickliga copywriters, resultatinriktade marknadsförare och drivna projektledare. Visst, ljudnivån kan bli rätt hög ibland. Speciellt på fredagar. Men vi trivs bra i ett öppet arbetsklimat, där alla får sin röst hörd. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

PHP-programmerare

Erfaren backend-developer med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du är ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att arbeta med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt.  

Dina kunskaper 

 • PHP-programmering 
 • MySQL 
 • Grundläggande HTML 
 • Grundläggande CSS 
 • Javascript (jquery) 
 • Ajax 
 • XML 
 • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se 

 

Maila ansökan!

Produktionsledare

Produktionsledare med kompetens inom projektledning sökes till vår ateljé! 

Om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande, stresstålig och strukturerad. Du ska gilla utmaningar och känna dig bekväm i en arbetsmiljö där mycket händer samtidigt. Varje dag. Att du kan styra och ställa är viktigt och du ska vara lika bra på att fira framgångar som på att hantera motgångar. Självklart är det även en stor fördel om du uppskattar planering, tydlighet och smidiga processer. För det gör vi. 

Ditt nya arbete
Som produktionsledare för Ateljén kommer du att vara delaktig i och leda samtliga projekt som rör vårt kreativa team beståendes av art directors, frontend-utvecklare, copywriters och marknadsförare. I din roll kommer du att planera de resurser som behövs för att driva projekt i mål, i samråd med en av våra Key Account Managers. Andra uppgifter du har är att sammanställa kundpresentationer, leda kundmöten såväl som interna projektmöten, informera projektgruppen och regelbundet följa upp avdelningens arbete och processer för att se till att de håller sig till projektplan och budget. Eftersom vi arbetar med olika sorters uppdrag och alltid har flera projekt igång samtidigt kommer du att ha en varierande vardag med många spännande utmaningar.  

Dina kunskaper 

 • Projektledning
 • Rapportering och uppföljning
 • Förmåga att organisera och arbetsleda
 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • Grundläggande förståelse för samtliga kompetenser medarbetarna i Ateljén besitter


Meriterande kompetenser

 • Goda kuskaper inom Adobe Creative Suite
 • Tidigare erfarenhet av Art Direction/formgivning som inkluderat idé- och konceptarbete
 • Erfarenhet inom frontend utveckling
 • Erfarenhet från kommunikations-, reklam-, design-, eller utvecklingsbyrå

 
Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till info@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se  

Maila ansökan!