Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

Jobba hos oss!

Vår mångsidiga erfarenhet har tagit oss långt men vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan bidra med insikt och kunskap. Tveka inte att höra av dig om du skulle passa Great, eller föreslå en mötestid så pratas vi vid!

Vår mångsidiga erfarenhet har tagit oss långt men vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan bidra med insikt och kunskap. Tveka inte att höra av dig om du skulle passa Great, eller föreslå en mötestid så pratas vi vid! 

PHP-programmerare / webbutvecklare

Erfaren webbutvecklare med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du värderar kundrelationer högt och är ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att arbeta med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt.  

Dina kunskaper 

 • PHP-programmering 
 • MySQL 
 • HTML 
 • CSS 
 • Javascript (jquery) 
 • Ajax 
 • XML 
 • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö och ha erfarenhet av webbutveckling. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se 

 

Maila ansökan

Projektledare med kundansvar

Driven projektledare med koll på kundresan sökes!

Om dig
Är du en person som tycker om att få saker gjorda? Bra. Gillar du även att styra och bestämma? Grymt. Då är du förmodligen expert på att planera upp din tid och projektleda ditt liv. En fråga till. Är du sugen på en utmaning? Vi på Great söker en projektledare som är engagerad och drivande i kund- och projektprocessen.

Vi kräver inte att du är någon slags supermänniska som är vaken dygnet runt. Du får gärna ta livet med en klackspark, så länge du tar ansvar för kunden och för affären. Kunskap av B2B-försäljning är ett krav och att ha jobbat med webb, design eller marknadsföring är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete på byrå är plus i kanten, men viktigast av allt är att du känner dig hemma bland pingisbord, datorer och sköna citat som innehåller ordet ”Great”.

Ditt nya arbete
Som projektledare med kundansvar kommer du ansvara för att driva försäljningen av våra tjänster och processen av våra projekt framåt. Du kommer arbeta aktivt med nya och befintliga kunder och bygga starka relationer. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att identifiera behov och förklara för företag hur de kan dra nytta av våra tjänster. Därför är det viktigt att du är insatt i hur man arbetar i och hanterar projekt. Vi ser gärna att du är kreativt lagd och full av Great idéer.

Dina kunskaper  

 • B2B försäljning
 • Att utveckla och driva försäljningsmål
 • Goda kunskaper i svenska & engelska (tal och skrift)
 • Erfarenhet av arbete med försäljning eller marknadsföring
 • Datorvana

Vad erbjuder vi? 
En hög fast lön + rörlig ersättning. Du får en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till salesjobs@greatagency.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Sales Manager Jonathan Kajdman på 040 - 615 51 54 eller jonathan.kajdman@greatagency.se

 

Maila ansökan!

Webb-utvecklare

Erfaren webb-utvecklare med ett öga för design sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vara ansvarstagande. Kreativitet ser vi också som en positiv egenskap! Din erfarenhet ska komma från tidigare arbete med webbutveckling, men också från ditt genuina intresse och din vilja att lära mer.

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Vi jobbar i vårt eget CMS, men även med Wordpress och ibland andra CMS. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt. 

Dina kunskaper  

 • HTML
 • CSS
 • Javascript (jquery)
 • Webbdesign
 • Adobe CC

Meriterande är:  

 • Förståelse för PHP
 • Erfarenhet av MySQL
 • Wordpress-erfarenhet

Du ska vara van att arbeta med webbutveckling, men också ha ett öga för design. Kunskaper i PHP och MySQL är meriterande. Likaså kompetens i UX-design. Har du utvecklat i olika CMS kommer du att passa in bra hos oss. Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV, din portfolio och ditt personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta COO Jonas Egidius på 040 - 608 66 65 eller jonas.egidius@greatagency.se 

 

Maila ansökan