ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great

work @ great

Hos oss hittar du utvecklare, designers, ux:are, copywriters, marknadsförare och projektledare; alla samlade under ett och samma tak. Vi arbetar i projektform och alltid tillsammans. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

Vi som jobbar på great är tekniska utvecklare, kreativa designers, strategiska ux:are, skickliga copywriters, resultatinriktade marknadsförare och drivna projektledare. Visst, ljudnivån kan bli rätt hög ibland. Speciellt på fredagar. Men vi trivs bra i ett öppet arbetsklimat, där alla får sin röst hörd. Vill du vara med i vårt team? Hör av dig till oss, eller kom förbi vårt kontor och berätta om varför du passar great!

PHP-programmerare

Erfaren backend-developer med kompetens inom LAMP-utveckling sökes!

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och självgående. Du ska gilla utmaningar och vilja utvecklas. Att du är lösningsorienterad och ansvarstagande är också viktigt. Behöver vi ens nämna att du ska ha ett stort intresse för datorer? Nej, det vet du nog vid det här laget. Har du då lust att jobba med din hobby? Vad kul!

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats utvecklingsavdelning och arbeta med varierande uppgifter mot olika deadlines i ett cross-functional team, för att uppnå strategiska mål tillsammans. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Alltid syftesdrivet. Vi jobbar i vårt eget CMS som du kommer vara med att utveckla och förbättra. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från start till slut i många projekt.  

Dina kunskaper 

 • PHP-programmering 
 • MySQL 
 • Grundläggande HTML 
 • Grundläggande CSS 
 • Javascript (jquery) 
 • Ajax 
 • XML 
 • Web service

Du ska vara van att arbeta i LAMP miljö. Kunskaper i andra språk som .NET, C, C++ är meriterande. Har du dessutom satt upp lösningar och utvecklat i andra CMS så som Wordpress, drupal eller liknande kommer du att passa in bra hos oss. Du kanske till och med har gjort någon APP? I så fall får du plus i kanten! Nu återstår bara en fråga: vill du ta del i ett framgångsrikt team, där vi arbetar tillsammans för att nå målen? Om svaret är ja: hör av dig till oss!

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande. 

Maila ansökan!

Webbutvecklare

Kompetent frontend-utvecklare med ett öga för design sökes!

Om dig
Är du en kreativ person med kompetens, känsla och teknik för grymma frontend-lösningar? Perfekt. Vi söker en webbutvecklare som kan det där med smarta och snygga gränssnitt och som vet hur man skapar en sjyst användarupplevelse i en informationsmiljö. 

Ditt nya arbete
Du kommer att vara en del av Greats kreativa avdelning, som också kallas för Ateljén. Här arbetar du nära våra grafiska designers med varierande uppgifter mot olika deadlines. Ofta med flera projekt igång samtidigt. Alltid syftesdrivet. I din roll är det viktigt att vara effektiv och flexibel. Du måste kunna följa en projektbeskrivning, förhålla dig till tidsramar och arbeta cross-function för att uppnå strategiska mål tillsammans. Vi jobbar i vårt eget CMS, men även i Wordpress. Därför är det bra om du har koll på det senaste inom tillägg och plugins som utökar och vidgar funktionerna på en site. Eftersom vi arbetar med både mindre och större företag har du möjlighet att vara med från ax till limpa i många projekt. 

Dina kunskaper (krav):

 • Wordpress
 • HTML
 • CSS / SASS / SASS
 • JavaScript
 • Grundläggande PHP
 • Öga för detaljer

Dina kunskaper (önskvärda):

 • Adobe Photoshop & XD eller liknande
 • Grundläggande kunskaper UI/UX-design
 • Git


Du ska vara van att arbeta med HTML, CSS och Javascript, i olika javascriptramverk så som node, react eller vue. Tidigare erfarenhet av att utveckla i Wordpress är ett måste. Så även att du har en grundlig förståelse för template-system och arbete med dynamisk webb. Att ha jobbat med frontend-implementation på olika plattformar är meriterande. I din roll ska du kunna förhålla dig till olika kodbaser och kodstilar, göra punktinsatser och modernisera kod. Du ska också kunna optimera koden för hastighet och skalbarhet och säkerställa att den fungerar på olika plattformar och i olika webbläsare. Är du game? Hör av dig till oss!

Vad erbjuder vi?
Fast lön. Dessutom får du en kontorsplats i vår stora, fina lokal på stans bästa läge, med utsikt över Gustav. Bäst av allt är att du får arbeta med härliga kollegor, varierande kunder och spännande projekt. 

Din ansökan
Inga konstigheter: skicka ditt CV och personliga brev inklusive lönekrav till devjobs@greatagency.se. Intervjuer sker löpande.

 

Maila ansökan!