ikoner-gron citat ikoner-center ikoner-center ikoner-center ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-svart ikoner-vit ikoner-vit ikoner-svart_systemutveckling ikoner-svart-bottomleft ikoner-svart

Vi använder cookies. Klicka bort rutan och stanna eller lämna sidan.

Great
get a clear view

Fönsterfabriken

fönstertillverkning

  • design
  • hemsida
Fönsterfabriken AB är en fönstertillverkare- och försäljare i Trelleborg. Vår uppgift var att ta fram en hemsida och grafisk profil som passade företagets verksamhetsmål, att erbjuda underhållsfria och energieffektiva fönster för alla situationer och behov. Resultatet blev en lättnavigerad och välstrukturerad hemsida där kunden enkelt kan nå information om Fönsterfabrikens produkter. För att göra bilden av fönstren rättvis och autentisk även online, skapade vi 3D renderingar av fönstren. Utöver hemsidan levererade vi en mängd trycksaker såsom montermaterial, olika slags flaggor, annonser, tygkassar, pappkassar och broschyrer. Därtill designade vi även symboler för företagets 30-års jubileum.
  • design
  • hemsida

3D rendering


När kunden kom till oss existerade enbart en idé om hur produkterna kunde se ut på hemsidan. Tillsammans skapade vi dessa 3D renderade fönster helt från scratch. Syftet var att få dem att se autentiska ut, så att hemsidebesökaren kan få sig en bild av hur de ser ut i verkligheten.

Monter


Som en del i profilmaterialet tog vi fram en monter som Fönsterfabriken kan använda på mässor och event.

Mer nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Till portfolion
Okej, ni har övertygat mig. Let's do this!
Nu kör vi!